• English
 • Nederlands
 • HRM per mobieltje: What’s app?

  October 31st, 2011 - Jacco Valkenburg

  In het vakblad Personeelbeleid van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling deze maand aandacht voor hr per mobieltje. Waar het begon met het bekijken en beantwoorden van zakelijke mail, komen er wekelijks nieuwe mobiele sites en apps bij om het werkende leven steeds makkelijker maken. Ook voor hr zijn er volop apps. In het artikel worden de verschillende beschikbare mogelijkheden getoond en de apps van Recruit2 komen in maar liefst drie van de zeven categorie├źn voor:

  1) Vacatures

  2) HR-informatie

  3) Loopbaan

  4) Verzuim

  5) Urenregistratie, ploegendiensten

  6) Salarisberekeningen

  7) Pensioen

  *in de lijst van Personeelbeleid ontbreken een aantal mobiele platformen waarop deze apps beschikbaar zijn en hebben we hier aangevuld. Helaas zijn ook niet al onze klanten benoemd. Bekijk hier alle mobiele apps voor iPhone, Android en WP7.

  Nog even en de p&o’er heeft genoeg aan een mobiele telefoon om hr te bestieren. Lees het volledige artikel en bekijk de complete lijst met apps hier (binnen enkele dagen hier online beschikbaar).

  Vragen?

  Neem voor meer informatie contact op met Jacco Valkenburg, telefoon +31 6 2825 7098 of e-mail jacco@recruit2.com

  Share |

  Geef een reactie