Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe feiten & cijfers van LinkedIn in Nederland (INFOGRAPHIC)

LinkedIn Nederland

Bij Recruiter University dragen we de nieuwste inzichten en feiten over aan onze cursisten. Sinds een paar dagen is het weer mogelijk, voor de gelukkigen die de vernieuwde LinkedIn Search al hebben,Β om het exacte aantal leden en nog meer data uit LinkedIn te halen. Dat was ruim een jaar niet mogelijk dus een mooie gelegenheid om eens wat feiten en cijfers van LinkedIn in Nederland op een rijtje te zetten en in een fraaie interactieve infographic te plaatsen.

Wie gebruikt LinkedIn in Nederland? Wat is populair? Hoe vaak wordt dit online netwerk nu echt bezocht? En hoe gebruiken bedrijven deze site? Je leest het hier als eerste…

De vermelde cijfers komen allen direct van de bron, LinkedIn.com, met peildatum 29 maart 2013. Voor nog meer data en interessante feiten lees jeΒ Alles wat je wil weten over LinkedIn – Nederlandse feiten & cijfers 2013.

Wil je bovenstaande infographic toevoegen aan je eigen website? Gebruik dan de volgende embed code:
<iframe src=”//infogr.am/LinkedIn-Nederland-2013β€³ width=”570β€³ height=”3905β€³ scrolling=”no” frameborder=”0β€³ style=”border:none;”></iframe>

Vragen?

Neem voor meer informatie of advies contact op met Jacco Valkenburg. Bel of WhatsApp naar 06-28257098 of e-mail naar jacco@recruiteruniversity.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Strategisch recruitment: doorgroeimogelijkheden en interne doorstroom

De arbeidsmarkt is als een gigantisch schaakbord. Werknemers zijn de stukken die heen en weer bewegen, van baan naar baan, op zoek naar de koningin van kansen: doorgroeimogelijkheden.

Lees meer

Mijn favoriete kandidaten zijn de vriendelijke πŸ†

Diegenen die zeggen: β€œYes! Super bedankt voor het goede nieuws!” na het bellen van de gelukkige kandidaat voor de volgende ronde.

Lees meer
Lees alle artikelen