• Nederlands
  • Over Recruiter University

Recruiter University is geen universiteit… Maar we houden recruiters wel bij de les. Onder andere door middel van inspirerende, interactieve incompany trainingen, cursussen en coachingsessies. Die spitsen we –desgewenst- volledig toe op uw bedrijf, de dagelijkse praktijk en de laatste ontwikkelingen. Daarmee doen ze wat ze moeten doen: uw recruiters voorzien van praktisch toepasbare kennis en nieuwe methoden om beter te werven. Het rendement van uw recruitmentafdeling zal dan ook snel verbeteren.

De voordelen van incompany workshops en sessies:

• tijdbesparing (op uw eigen locatie/op de door u gewenste datum en tijd)
    • we kunnen ons volledig concentreren op uw team en aandachtsgebied
    • de training/het programma kan exact op maat worden gemaakt en gegeven
    • de training kan afgestemd worden op het kennisniveau van de deelnemers
    • we kunnen ons richten op specifieke problemen en/of leerdoelstellingen
    • u bepaalt het aantal deelnemers (er geldt geen minimum of maximum)
    • verhoudingsgewijs lage kosten per deelnemer bij grote(re) groepen

‘Effectieve training, coaching en advies voor recruiters

About Recruiter University

Want to learn from recruitment experts who made an impact and helped companies improve employer branding, recruitment or the selection process? We offer a diverse range of specific training and tailor made workshops at your own location, created to meet the demands and needs of today’s recruitment professionals.

Training is given by recruitment experts who present real cases and share best practices. Incompany recruitment workshops can be a creative, flexible alternative to attending open courses, and has the added benefits that the trainer will be coming to you, saving your staff time and money and, of course, the concentration on the day will be solely on your business. We take the time to research and develop an understanding of your business, then writing and developing content prior to delivery at your premises, ensuring the results will be highly beneficial.

‘Our aim is to improve the effectiveness, development, motivation and leadership of staffing professionals’

Incompany recruitment workshops and training by Recruiter University