• English
 • Nederlands
 • Onze docenten

  Even voorstellen. De enthousiaste docenten van Recruiter University!

  Jacco Valkenburg

  Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef vijf vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Hij helpt organisaties – zoals Knab, TomTom, Blokker, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Tevens is hij docent bij Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

  Gusta Timmermans

  Gusta Timmermans heeft ruim twintig jaar ervaring in het recruitment vak. Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau en haar ervaring als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd heeft ze zich ontwikkeld tot een expert op haar vakgebied. Ze is tevens auteur van het recent verschenen boek “199 vragen voor een succesvol selectiegesprek”.

  Ellen Kok

  Met expertise variërend van auditor tot Headhunter en HR adviseur bij onder andere LiteBit en Brand New Day, is Ellen thuis in de meeste aspecten van het recruitment proces. Daarnaast kent zij het hele palet van coaching en talentontwikkeling, waarin haar kennis en kunde zich ook uitstrekken tot leiderschap- en carrièrecoaching. Haar kracht ligt in het verschaffen van helderheid, concrete actieplannen en steun bij de verwezenlijking van de gekozen doelstelling en wat mensen in hun werk of privé succesvoller doet zijn.

  Aaltje Vincent

  Aaltje Vincent is een toonaangevend expert in Jobmarketing met ruim twintig jaar ervaring in het vakgebied. Ze deelt hierover als spreker, trainer en coach en in de landelijke pers en op radio en tv. Ze is bestseller auteur van 8 sollicitatieboeken waaronder “Jobmarketing 3.0”.

  Share |