• English
 • Nederlands
 • Masterclass ICT Recruitment

  U wilt ze ‘hebben’, de technici en ICT’ers die het verschil maken. En u kunt ze krijgen… Volg onze Masterclass ICT Recruitment en pak de zaken fundamenteel anders aan dan de concurrentie: maak ‘slimmer’ gebruik van de middelen die u ter beschikking staan. Zo biedt LinkedIn u, onder andere, talloze onvermoede (nieuwe) mogelijkheden. Maar dan moet u die natuurlijk wel goed benutten. Tijdens de masterclass leert u hoe dit moet, bovendien krijgt u van ons tips en tricks waar u direct al wat aan hebt.

  Het vinden en binnenhalen van de juiste kandidaten in techniek en ICT, zit ‘m natuurlijk vooral in het slim inspelen op het (communicatie)gedrag van uw doelgroep en het uitstippelen van een strategie om deze succesvol te benaderen. We bieden u de tools hiervoor, inclusief de specifieke kennis en vaardigheden om hiermee direct aan de slag te gaan.

  Deze intensieve, eendaagse masterclass wordt verzorgd door Jacco Valkenburg, de auteur van Recruitment 3.0. Hij werkt al meer dan 20 jaar in ICT-recruitment, loopt (volgens de kenners) steevast voorop in de ontwikkelingen en voorziet u van het volgende…

  1. slimme oplossingen om uw recruitment marketing naar een hoger niveau te tillen
  2. nuttige en originele tips om uw recruitment- en vacaturesite(s) te verbeteren
  3. diverse ideeën en suggesties om de ‘kandidaatervaring’ positief te beïnvloeden
  4. de benodigde tools om het resultaat van uw recruitment-inspanningen te verbeteren
  5. praktische handvatten om aansprekende, overtuigende vacatureteksten te schrijven
  6. de do’s and don’ts voor de benadering van gewilde (veelgezochte) kandidaten in ICT
  7. concrete voorbeelden die duidelijk maken hoe u contact kunt leggen mét kandidaten

  Tijdens de masterclass is er tevens tijd ingeruimd om specifieke, voor u belangrijke vragen te behandelen en te beantwoorden. Nota bene: de masterclass is ook (of juist) geschikt voor de ervaren ICT recruiter: na de masterclass haalt u gegarandeerd meer resultaat uit uw wervingsactiviteiten.
   

  Inschrijving Masterclass ICT Recruitment

  Datum: 12 april 2018
  Locatie: Den Haag
  Groepsgrootte: Maximaal 15 deelnemers
  Duur: 1 dag, 10:00 tot 17:00 uur
  Prijs: € 898,- excl. btw per deelnemer
  Inclusief: Lunch, het boek ‘Recruitment 3.0‘, een overzichtelijke hand-out plús een certificaat

  Schrijf u nu in


   

  Doelgroep

  Bureau- en Corporate Recruiters, HRM professionals/managers, Arbeidsmarktcommunicatie-specialisten.

  Volgende datum

  Deze masterclass op bovenstaand vermelde datum gaat zeker door. Bent u niet beschikbaar op deze datum? Contact ons voor meer informatie over andere data.

  Incompany training?

  Wilt u deze Masterclass liever incompany volgen met de betrokkenen in uw organisatie? In een aantal gevallen biedt dit zeker voordelen ten opzichte van onze ‘open inschrijving’ masterclass. Zo kunnen we ons – onder andere – volledig richten op de specifieke problemen van uw organisatie, haar ‘aandachtsgebied’, het team en dergelijke. Ook kan het vanuit kostenoogpunt aantrekkelijk zijn om alle betrokken medewerkers in één keer gezamenlijk bij te scholen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  Wat zeggen onze klanten?

  Vragen?

  Neem voor meer informatie contact op met Jacco Valkenburg, telefoon +31 6 2825 7098 of e-mail jacco@recruit2.com

  Share |

  Onze trainingen