• English
 • Nederlands
 • Masterclass Vacatureteksten schrijven

  De juiste kandidaten vinden én werven, gaat écht veel sneller en makkelijker wanneer u de Masterclass Vacatureteksten schrijven heeft gevolgd. Deze succesvolle, praktijkgerichte masterclass voorziet u van de kennis, vaardigheden en ‘trucs’ om kandidaten op een geheel andere wijze, aanzienlijk efficiënter ‘aan boord te halen’: onder andere door beter gebruik te maken van de mogelijkheden die de sociale media u bieden. Én door de traditionele schrijfregels naast u neer te leggen…

  Bij het werven van kandidaten via het web, bereikt u namelijk weinig met een mooie inleiding, een aansprekend middenstuk en een verrassend plot. In de meeste gevallen eindigt u dan met niets, omdat de kandidaat al lang en breed verdwenen is. Online moet u het dus echt heel anders aanpakken, zowel voor wat betreft de opbouw als de vaak veel te complexe zinsbouw van een tekst: de bezoeker heeft haast en wil direct weten wat er voor hem of haar te halen valt. Tegelijkertijd zijn er ook andere do’s and don’ts, waar we u in de masterclass op attenderen. Zeker is, dat u na de masterclass weet hoe u de diverse sociale media, Google en jobboards naar uw (schrijvers)hand zet.

  Leerzaam en direct toepasbaar

  Na deze interactieve masterclass kunt u direct vele malen beter ‘selecterend werven’, bijvoorbeeld dankzij de volgende, direct toepasbare ‘ingrediënten’:

  1. een goede intake (met intake-formulier)
  2. doelgroep analyse & desk research
  3. wettelijke regels
  4. de belangrijkste onderdelen van een vacaturetekst
  5. alles over wérkelijk efficient wervende vacatureteksten schrijven
  6. heel veel do’s & don’ts, voorbeelden en best practices
  7. vacature SEO optimalisatie voor internet
  8. afwijzingsmails die desondanks zorgen voor positieve reacties
  9. effectiviteit meten en testen

  De masterclass wordt verzorgd door Jacco Valkenburg, een van de toprecruiters in Nederland.

   

  Open inschrijving training ‘vacatureteksten schrijven’

  Datum: Donderdag 4 oktober 2018*
  Locatie: Den Haag.
  Groepsgrootte: Maximaal 15 deelnemers
  Duur: 1 dagdeel, 13:00 tot 17:00 uur
  Prijs: € 398,- excl. btw per deelnemer
  Inclusief: Een overzichtelijke hand-out plús een certificaat

  Schrijf u nu in


   

  Volgende datum

  Bent u niet beschikbaar op bovenstaande datum? Contact ons voor meer informatie over andere data. Deze training is tevens onderdeel van de Masterclass Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie (meerdere data beschikbaar).

  Incompany training?

  Wilt u deze Masterclass liever incompany volgen met de betrokkenen in uw organisatie? In een aantal gevallen biedt dit zeker voordelen ten opzichte van onze ‘open inschrijving’ masterclass. Zo kunnen we ons – onder andere – volledig richten op de specifieke problemen van uw organisatie, haar ‘aandachtsgebied’, het team en dergelijke. Ook kan het vanuit kostenoogpunt aantrekkelijk zijn om alle betrokken medewerkers in één keer gezamenlijk bij te scholen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  Vragen?

  Neem voor meer informatie contact op met Jacco Valkenburg, telefoon +31 6 2825 7098 of e-mail jacco@recruit2.com

  Share |

  Onze trainingen