• English
 • Nederlands
 • Voorwaarden

  Voorwaarden inschrijving masterclass

  In de prijs zijn begrepen: voorbereidingsopdracht, de masterclass, het lesmateriaal, de faciliteiten en het lunchbuffet. Aan de inschrijving zijn de volgende voorwaarden verbonden:

  Prijs

  Alle bedragen zijn exclusief BTW. U ontvangt een factuur daags na inschrijving.

  Betaling

  Er geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Het is uw verantwoordelijkheid als deelnemer om in het inschrijvingsformulier de juiste gegevens voor spoedige interne betaling op te nemen.

  Annulering

  U kunt tot 14 dagen voor dit evenement annuleren. U bent dan 50% van het inschrijfgeld verschuldigd. Daarna bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. De annulering dient schriftelijk of per e-mail te worden ingediend. Het tijdstip waarop Recruit2 / Recruiter University de annulering ontvangt, is bindend. U bent te allen tijde vrij om uw deelname door iemand anders te laten invullen, mits u dit vooraf aan de organisatie laat weten.

  Recruit2 kan de masterclass tot 7 dagen voor het evenement annuleren. U ontvangt het volledige inschrijfgeld terug. In dat geval zal een creditfactuur worden verzonden. Recruit2 zal in principe alleen annuleren bij te weinig inschrijvingen of ernstige overmacht. Deze annulering zal schriftelijk of per e-mail aan alle deelnemers worden verzonden.

  Indien u vragen heeft over deze voorwaarden kunt u contact opnemen met Jacco Valkenburg via de contact pagina op deze website.

  ‘Effectieve training, coaching en advies voor recruitment specialisten’

  Share |