• English
 • Nederlands
 • Gratis HRM/Recruitment iPhone Apps

  november 20th, 2010 - Jacco Valkenburg

  Recruiting Roundtable iPhone Apps

  Nederlandse versie

  Een iPhone app met voornamelijk Nederlandstalige artikelen, nieuws, tips en vacatures is onze eigen Recruiting Roundtable Nederland iPhone app! Hiermee bieden we de lezers eenvoudig de mogelijkheid om de belangrijkste blogs onderweg te lezen op de iPhone, iPod Touch en iPad. Deze iPhone app is GRATIS te downloaden via de iTunes App Store via deze link, Recruiting Roundtable Nederland iPhone app, of zoek op trefwoorden ‘Recruiting Roundtable’.

  Internationale versie

  Sinds februari 2010 bied ik een gratis iPhone app aan voor onze lezers met alle belangrijke en interessante blog-artikelen op het gebied van Arbeidsmarktcommunicatie, e-HRM en Recruitment. Deze iPhone App bevat, Engelstalig en Duitstalig, nieuws en expert artikelen op de genoemde vakgebieden; de Global Recruiting Roundtable iPhone app.

  ————————————————————————————————–

  CareerTip iPhone App

  Vol trots lanceren we een nieuwe iPhone / iPad App met het laatste nieuws en veel tips voor werkzoekenden van loopbaancoaches en recruiters over de hele wereld. Deze applicatie is gericht op zowel Nederlandstalige, Engelstalige als Duitstalige lezers en bevat vele verwijzingen naar online carrière bronnen. Het bevat tevens 2 nieuws-feeds met LinkedIn aanverwante artikelen ter ondersteuning van onze boeken over ‘Solliciteren via LinkedIn‘.

  Download deze GRATIS iPhone App, ook geschikt voor iPad en iPod, via http://itunes.apple.com/nl/app/career-tip/id386842210 of zoek naar Career Tip in de iTunes Store.

  Interesse in een eigen iPhone App (White Label)?

  Lees meer over onze dienstverlening op het gebied van Mobiele Recruitment Applicaties op de recruit2 website en neem contact op met Jacco Valkenburg! De service is tevens beschikbaar voor het Blackberry  en Android platform.

  Vragen?

  Neem voor meer informatie of advies contact op met Jacco Valkenburg. Bel of WhatsApp naar 06-28257098 of e-mail naar jacco@recruiteruniversity.nl.

  Share |

  Geef een reactie