Geplaatst op Geef een reactie

Alles over vacatures in Nederland (met overzicht top 100 vacaturesites)

Waar zijn de vacatures in Nederland? Welke organisaties en branches hebben vacatures, wat zijn de grootste vacaturesites en wat betekent dit voor recruiters en werkzoekenden?

Het webinar werd samen gepresenteerd op donderdag 18 september door expert Jacco Valkenburg en Kim Pieschel, marketing manager bij Textkernel/Jobfeed. Met de statistieken van Jobfeed en de kennis van Jacco krijgt u waardevolle inzichten in de Nederlandse vacaturemarkt. We beantwoorden vragen als:

+ Welke organisaties hebben de meeste vacatures
+ Waar kun je relevante vacatures (voor je cliënten) vinden
+ Op welke sites kun je je vacatures het beste plaatsen

Hieronder vind je de presentatie die werd gegeven en de top 100 van vacaturesites in Nederland.

Presentatie Vacatures in Nederland

Jacco Valkenburg & Jobfeed

Jacco Valkenburg is internationaal recruitment-expert, trainer en auteur met meer dan 18 jaar ervaring in Global Recruitment en Employer Branding strategieën en uitvoering voor toonaangevende bedrijven. Op zijn kennisblog Recruitingroundtable.nl publiceert Jacco artikelen over de arbeidsmarkt, waaronder artikelen op basis van Jobfeed-statistieken over de vacaturemarkt zoals de top 100 vacaturesites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Hoezo is de arbeidsmarkt krap??

"De arbeidsmarkt is krap" is net als zeggen dat er geen ijsjes meer zijn omdat de ijssalon om de hoek geen pistache meer heeft!

Lees meer

Onbenut opleidingsbudget: Jouw kans als HR-professional en Recruiter

Benut opleidingsbudget of subsidie-regelingen: 80% van de cao’s en arbeidsvoorwaardenregelingen bevat afspraken over leren, ontwikkeling en scholing.

Lees meer
Lees alle artikelen