• English
 • Nederlands
 • Binnenkijken bij Wigo4it dankzij Werkenbij Facebook Pagina

  September 27th, 2014 - Jacco Valkenburg

  Op 16 september 2014 overhandigde Jacco Valkenburg zijn boek ‘Recruitment via sociale media’ aan Joy Autar (rechts), P&O adviseur van Wigo4it. Jacco beschrijft in zijn boek hoe social media kan bijdragen aan het werven en behouden van nieuwe medewerkers. Wigo4it wordt daarin genoemd als voorbeeld van inzet van Facebook als ‘werken bij’ pagina.

  Boekpresentatie Jacco Valkenburg

  Joy Autar: “Ik krijg tijdens sollicitatiegesprekken positieve reacties over onze Facebookpagina. Potentiële kandidaten hebben een beter beeld van wie we zijn en wat we doen. Logisch ook want wanneer je je oriënteert op een nieuwe baan wil je graag weten wat je kan verwachten qua locatie en mensen. Onze Facebookpagina is een goede aanvulling op onze website. Geïnteresseerden kunnen bijvoorbeeld bij ons binnenkijken en volgen wat er zoals gebeurt bij ons.”

  Het boek van Jacco is sinds begin deze week te koop via managementboek.nl. Meer weten over Facebook pagina’s voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment? Lees het blog ‘Corporate of WerkenBij Facebook Page’.

  Naar de Facebookpagina van Wigo4it.

  Vragen?

  Neem voor meer informatie contact op met Jacco Valkenburg, telefoon +31 6 2825 7098 of e-mail jacco@recruiteruniversity.nl

  Share |

  Geef een reactie