• English
 • Nederlands
 • Over Recruiter University

  Al meer dan 12 jaar hét recruitmentopleidingsinstituut

  Betere kandidaten en meer rendement: dat is waar u als HRM-er of recruiter continu naar op zoek bent. De ervaren vakexperts van Recruiter University helpen u bij het professionaliseren van uw aanpak. Ruim 5.000 HRM’ers en recruiters volgden bij ons inspirerende en interactieve trainingen, masterclasses en opleidingen.

  Recruitment is een vak waarin u zich continu moet blijven ontwikkelen. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt heeft u zelfs geen keus: u moet als recruiter op zoek naar nieuwe manieren om de beste kandidaten te werven. Alleen een advertentie plaatsen is allang niet meer genoeg; een creatieve en persoonlijke benadering is een must.

  Praktijkgerichte trainingen van ervaren vakexperts

  Onze trainers zijn zelf al vele jaren actief als recruiter en zijn dus de aangewezen persoon om bij te dragen aan professionalisering. De ervaren recruiter Jacco Valkenburg richtte Recruiter University tien jaar geleden op om zo een bijdrage te leveren aan de professionalisering van recruitment. En zo geschiedde. Niet alleen trainde hij en zijn eveneens zeer ervaren collegae al duizenden HRM’ers en recruiters, ook inspireerde hij meer dan 30.000 professionals met boeken over het vak. Recruiter University is dus met recht een autoriteit in recruitmentland.

  Hoe kan u het werkgeversmerk en arbeidsmarktcommunicatie snel verbeteren? Wat zijn de beste LinkedIn-wervingstechnieken? Hoe werft u ICT’ers in een markt die onder druk staat? Hoe laat u andere sociale media in dienst staan van werving & selectie? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de verschillende trainingen en masterclasses van hét recruitmentopleidingsinstituut van Nederland.

  Trainingen waar u als recruiter beter van wordt…

  In onze trainingen en masterclasses staan de uitdagingen waar u als recruiter dagelijks mee te maken heeft centraal en krijgt u tientallen voorbeelden van best practices. Na een training bij Recruiter University gaat u naar huis met een hoofd vol nieuwe inzichten waarmee u morgen al het verschil kunt gaan maken.

  Ook incompany trainingen en presentaties

  Recruiter University verzorgt zowel open trainingen, waarvoor u zich individueel kunt inschrijven, als incompanytrainingen, waarin u uw hele recruitment- en hr-afdeling in een keer bijschoolt. In een incompanytraining kunnen we ons volledig richten op de specifieke hr-uitdagingen van uw organisatie en ons precies aansluiten bij het kennisniveau van u en uw collega’s. U bepaalt zelf het aantal deelnemers en waar en wanneer we de training verzorgen. Zo bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook geld: hoe groter de groep, hoe lager de kosten per deelnemer.

  Een volledig overzicht van al onze trainingen en masterclasses vind u hier.

  ‘Trainingen waar u als recruiter beter van wordt…

  Share |