• English
 • Nederlands
 • Over Recruiter University

  Hét recruitmentopleidingsinstituut met het grootste aanbod

  Betere kandidaten en meer rendement: dat is waar u als HRM professional of recruiter continu naar op zoek bent. Recruitment is een vak waarin u zich continu moet blijven ontwikkelen.

  Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt heeft u zelfs geen keus: u moet op zoek naar nieuwe manieren om de beste kandidaten te werven. Alleen een advertentie plaatsen is allang niet meer genoeg; een creatieve en persoonlijke benadering is een must.

  De ervaren vakexperts van Recruiter University helpen u bij het professionaliseren van uw aanpak. Ruim 5.000 HRM’ers en recruiters volgden bij ons inspirerende en vernieuwende trainingen en opleidingen.

  Praktijkgerichte trainingen van ervaren vakexperts

  Onze docenten zijn zelf al vele jaren actief als interim recruiter of recruitmentmanager en zijn dus de aangewezen persoon om bij te dragen aan professionalisering. De ervaren recruiter Jacco Valkenburg richtte Recruiter University in 2007 op om zo een bijdrage te leveren aan de professionalisering van recruitment. En zo geschiedde. Niet alleen trainde hij en zijn eveneens zeer ervaren collega-docenten al duizenden HRM’ers en recruiters, ook inspireerde hij meer dan 30.000 professionals met vakboeken. Recruiter University is dus met recht een autoriteit in recruitmentland.

  Ook incompany trainingen en presentaties

  Recruiter University verzorgt zowel open inschrijving masterclasses, waarvoor u zich individueel kunt inschrijven, als incompanytrainingen, waarin u uw hele recruitment- en hr-afdeling in een keer bijschoolt.

  Tijdens een incompanytraining kunnen we ons volledig richten op de specifieke hr-uitdagingen van uw organisatie en ons precies aansluiten bij het kennisniveau van u en uw collega’s. U bepaalt zelf het aantal deelnemers en waar en wanneer we de training verzorgen. Zo bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook geld: hoe groter de groep, hoe lager de kosten per deelnemer.

  Ruim aanbod van trainingen waar u beter van wordt…

  In onze trainingen staan de uitdagingen waar u als recruiter dagelijks mee te maken heeft centraal en krijgt u veel handige tips, slimme tactieken en voorbeelden van best practices.

  Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de verschillende trainingen van hét recruitmentopleidingsinstituut van Nederland. Na een training bij Recruiter University gaat u naar huis met een hoofd vol nieuwe inzichten waarmee u morgen al het verschil kunt gaan maken.

  Een volledig overzicht van ons aanbod met agenda vind u hier.

  ‘Trainingen waar u als recruiter beter van wordt…

  Share |