• English
 • Nederlands
 • Onze docenten

  Even voorstellen. De enthousiaste docenten van Recruiter University!

  Jacco Valkenburg

  Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef vijf vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Hij helpt organisaties – zoals Knab, TomTom, Blokker, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Tevens is hij docent bij Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

  Gusta Timmermans

  Gusta Timmermans heeft ruim twintig jaar ervaring in het recruitment vak. Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau en haar ervaring als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd heeft ze zich ontwikkeld tot een expert op haar vakgebied. Ze is tevens auteur van het recent verschenen boek “199 vragen voor een succesvol selectiegesprek”.

  Daan Hamaker

  Daan Hamaker is een professionele trainer en staat sinds 2016 op verschillende evenementen. Hij heeft trainingen verzorgd voor Transavia, KNZB, gemeente Amsterdam en staat bekend om zijn interactieve werkvormen. Deelnemers ontvangen specifieke persoonlijke terugkoppeling, ook op toekomstige mailtjes.

  Aaltje Vincent

  Aaltje Vincent is een toonaangevend expert in Jobmarketing met ruim twintig jaar ervaring in het vakgebied. Ze deelt hierover als spreker, trainer en coach en in de landelijke pers en op radio en tv. Ze is bestseller auteur van 8 sollicitatieboeken waaronder “Jobmarketing 3.0”.

  Share |