• English
 • Nederlands
 • Onze arbeidsmarktcommunicatie & recruitment opleidingen

  Recruiter University heeft het grootste aanbod aan trainingen en opleidingen op het gebied van employer branding, arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en selectie van personeel.

  Velen starten in recruitment vanuit een andere functie en leren het vak met vallen en opstaan. Met behulp van de kennis en vaardigheden die u van onze arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentexperts worden aangereikt, krijgt u precies wat u nodig heeft: de kennis en de tools om structureel beter te presteren. Tijdens onze populaire opleidingen krijgt u meer ideeën, tools, inspiratie en tips om écht succesvol te worden.

  De voordelen van uw eigen opleiding samenstellen:

  • 2, 3, 4 of 5 dagen leren voor een gereduceerd vast bedrag
  • Kies uit meerdere trainingen en workshops
  • Bepaal zelf uw startdatum, volgorde en tempo

  Advies nodig? Neem dan contact met ons op. We helpen graag!

   

  Opleiding Recruitment (leergang 2-5 dagen)

  Leer om naar het ‘Expertniveau’ van recruitment te gaan; de fase waarin u in staat bent om beter en sneller arbeidspotentieel aan te trekken én te behouden, vaak tegen lagere kosten. Deze intensieve opleiding is vooral gericht op de dagelijkse praktijk van de recruiter/de HRM-afdeling om daar optimaal gebruik van te maken.

  Meer informatie

   

  Opleiding Employer branding & Arbeidsmarktcommunicatie (leergang 2-5 dagen)

  Bouwen aan een sterk werkgeversmerk, ook wel employer branding, is de beste langetermijnstrategie voor het vinden en binden van de best passende medewerkers. Na deze opleiding beschikt u niet alleen over alle specifieke kennis om strategisch en tactisch aan de slag te kunnen gaan met Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie, maar gaat u ook elke dag naar huis met concrete plannen en resultaten.

  Meer informatie

  Share |