• English
 • Nederlands
 • Masterclass & Workshop Recruitment Strategie

  Recruitment is strategisch belangrijk voor organisaties. Maar hoe tilt u recruitment binnen uw organisatie naar een hoger niveau? Na deze training kan u een stevig fundament en strategisch plan ontwikkelen en succesvol uitvoeren.

  We doen dit met een kleine groep deelnemers voor zoveel mogelijk interactie en het aan bod laten komen van ieders eigen case/praktijk uitdaging. Iedereen gaat direct een start maken met een strategie opstellen. Dat betekent wellicht enige voorbereiding, maar ook dat na afloop echt een plan of advies stuk klaarligt. We gaan dus creëren en pragmatisch aan de slag. Ons doel is dat u na afloop direct verder kan met het geleerde.

  Het resultaat is een gedegen analyse van de bestaande situatie en praktische hulp bij het opstellen van een recruitment strategie om de gewenste situatie te bereiken. U krijgt onder andere inzicht in de volgende zaken;

  • uw organisatiedoelstellingen en bijbehorende recruitmentstrategie,
  • wat ervoor nodig is om succesvol te zijn,
  • hoe focus aanbrengen en toezicht houden,
  • draagvlak krijgen en behouden,
  • wat daarvoor gemeten moet worden, en
  • wat de impact ervan is (ook op de de bedrijfsstrategie en HR-strategie).

  Leer naar het ‘Expertniveau’ van recruitment te gaan en ontwikkel ook uzelf naar een meer tactisch en strategisch niveau.

   

  Inschrijving training Recruitment Strategie

  Datum: 10 maart 2020 (bijna vol)
  Locatie: Den Haag, naast HS
  Groepsgrootte: Maximaal 6 deelnemers
  Duur: 10:00 tot 16:00 uur
  Prijs: € 898,- excl. btw per deelnemer
  Tijdelijk: € 100 vroegboekkorting of 2e persoon 30% korting
  Inclusief: Uitstekende lunch, goede nazorg, een overzichtelijke hand-out plús een certificaat

  JA, ik meld me aan

  Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!

   

  Trainer

  Gusta Timmermans heeft ruim 20 jaar ervaring in het recruitment vak. Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau en haar ervaring als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd heeft ze zich ontwikkeld tot een expert op haar vakgebied.

  Trainingslocatie

  Naast treinstation Den Haag Holland Spoor ligt Seats2meet.com Haagse Toren. Perfect te bereiken via spoor en auto. De lunch ontvangt u in The Penthouse, het hoogste restaurant van Nederland, of in een internationaal restaurant vlakbij. Adres: Rijswijkseplein 786, 2516 LX Den Haag.

  Vragen?

  Neem voor meer informatie of advies contact op met Jacco Valkenburg. Bel of WhatsApp naar 06-28257098 of e-mail naar jacco@recruiteruniversity.nl.

  Share |

  Onze trainingen