• English
 • Nederlands
 • Workshop Content- & Mediastrategie (tbv Employer Branding)

  Content. Het is voor velen lastig om hier een goede start mee te maken. Want welke informatie is interessant om te delen voor uw doelgroep? Welke media selecteert u voor optimaal resultaat? En hoe pakt u dat pragmatisch aan voor uw organisatie? Vanuit de Employer Value Propositie (EVP) en de doelgroepanalyse creëren we samen de optimale communicatiemix voor Employer Branding.

  Ga tijdens deze workshop direct aan de slag met…

  • de best passende mediakanalen en middeleninzet voor geselecteerde doelgroepen (zowel intern als extern)
  • priorisering en budgettering van de mediainzet
  • een simpel en pragmatisch communicatie stappenplan
  • een activatieplan per doelgroep
  • inzichten hoe met social media en een contentkalender te werk te gaan
  • een start maken met een ingevulde contentkalender voor Employer Branding

  Deze workshop is een perfect vervolg op onze masterclasses en workshops want na afloop van deze interactieve workshop ligt er ook echt een strategie of plan klaar. Dankzij een kleine groep deelnemers zorgen wij voor zoveel mogelijk interactie en het aan bod laten komen van ieders eigen case/praktijk uitdaging.

   

  Inschrijving Workshop Content- & Mediastrategie

  Data: 3 februari 2020
  Locatie: Den Haag
  Tijden: 10:00 tot 16:00 uur
  Prijs: € 898,- excl. btw per deelnemer
  Tijdelijk: € 100,- vroegboekkorting of 2e persoon 30% korting
  Inclusief: Uitstekende lunch, overzichtelijke hand-outs, goede nazorg, het boek ‘Recruitment 3.0‘ plús een certificaat

  JA, ik meld me aan

   

  Doelgroep

  Deze workshop is in het bijzonder geschikt voor iedereen die zelf wil werken aan hun employer branding of dit voor hun opdrachtgever willen doen:

  • Adviseurs/medewerkers Employer branding/ arbeidsmarktcommunicatie
  • Recruitmentmanagers
  • Communicatie medewerkers/adviseurs die verantwoordelijk zijn voor AMC/EB
  • Recruitment marketeers

  We leggen de lat wat hoger dan gemiddeld. Daarmee bedoelen we dat het tempo wat hoger ligt en we dieper ingaan op de inhoud dan andere trainingsaanbieders. Zie het als dat u al enige kennis en ervaring hebt in de onderwerpen maar met onze hulp net even die nodige stap kan maken op tactisch en strategisch niveau. Weinig theorie en vooral direct samen doen en creëren. Met handzame templates, en ingevuld, direct toepasbaar in uw praktijk.

  Deze workshop is onderdeel van de meerdaagse opleiding Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie. We raden aan om dit te boeken in combinatie met een workshop “Doelgroep Analyse & Persona’s Opstellen” of “EVP ontwikkeling”.

  Trainer

  Laura Baselaar is een Recruitment en Employer Branding specialist met 19 jaar ervaring als (project) manager, adviseur en gecertificeerd trainer. Zij staat bekend als een (creatieve) bouwer, een aanhoudende en baanbrekende innovator die Recruitment en Employer Branding ‘turnarounds’ heeft geleid in diverse organisaties zoals Ahold Delhaize, Alliander, VUmc, Vodafone en anderen.

  Trainingslocatie

  Naast treinstation Den Haag Holland Spoor ligt Seats2meet.com Haagse Toren. Perfect te bereiken via spoor en auto. De lunch ontvangt u in The Penthouse, het hoogste restaurant van Nederland, of in een internationaal restaurant vlakbij. Adres: Rijswijkseplein 786, 2516 LX Den Haag.

  Vragen?

  Neem voor meer informatie of advies contact op met Jacco Valkenburg. Bel of WhatsApp naar 06-28257098 of e-mail naar jacco@recruiteruniversity.nl.

  Share |

  Onze trainingen