• English
 • Nederlands
 • Krachtige Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie

  Dankzij de Masterclass Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie kan het écht: goede kandidaten snel(ler) werven tegen lagere kosten! Maar dan moet u er wel voor zorgen dat de arbeidsmarktcommunicatie van uw organisatie – én de organisatie zelf – in elk opzicht voldoen aan de ‘eisen’. Tijdens de masterclass krijgt u hiervoor alle ideeën, tools, inspiratie en tips.

  Uw organisatie heeft natuurlijk niet van vandaag op morgen ‘zomaar even’ een goed (en zelfs uitstekend…) werkgeversimago. Toch is dit wel nodig om de juiste mensen te kunnen aantrekken. Met behulp van de kennis en vaardigheden die u tijdens de masterclass worden aangereikt, kunt u daar doelgericht en succesvol naartoe werken: de masterclass helpt u om de zaken stapsgewijs ‘structureel anders’ aan te pakken en uw arbeidsmarktcommunicatie snel te verbeteren.

  Van Strategie tot Realisatie in 1 Dag

  Deze intensieve, eendaagse masterclass is vooral gericht op de dagelijkse praktijk. Na de masterclass beschikt u over alle specifieke kennis, technische know-how en praktische vaardigheden om strategisch en tactisch direct aan de slag te kunnen gaan. Wij bieden u onder andere:

  • een handig stappenplan Employer Branding (van EVP en storytelling tot contentstrategie)
  • inspirerende ideeën van arbeidsmarktcommunicatie-campagnes
  • hoe recruitment marketing gericht in te zetten
  • nuttige en originele tips om uw recruitment- en vacaturesite(s) te verbeteren
  • praktische handvatten om aansprekende, overtuigende vacatureteksten te schrijven
  • diverse ideeën/suggesties om de ‘kandidaatervaring’ positief te beïnvloeden

   

  Training Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie

  Data en locaties individuele inschrijving:

  • Amersfoort: 21 januari 2020 (bijna vol)
  • Den Haag: 31 maart 2020
  • Amersfoort: 9 april 2020
  • Den Haag: 25 juni 2020

  Aanvullende informatie

  Duur: 1 dag, 10:00 tot 17:00 uur
  Prijs: € 898,- excl. btw per deelnemer
  Tijdelijk: € 100 vroegboekkorting vanaf maart 2020 of 2e persoon 30% korting
  Inclusief: Uitstekende lunch, overzichtelijke hand-outs, goede nazorg zoals spreekuur plús een certificaat
  Extra: Ontvang gratis het boek ‘Recruitment 3.0‘ twv € 42,50

  JA, ik meld me aan

  Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang! En deze populaire training gaat altijd door dus geen gedoe met last-minute verplaatsingen.

  Andere datum?

  Bent u niet beschikbaar op bovenstaande data? Contact ons voor meer informatie.

  Trainer

  Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder ‘Recruitment 3.0‘. Hij helpt organisaties – zoals Knab, TomTom, Blokker, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie.

  ✅ Docent sinds 2007. Lid NVP. CRKBO geregistreerd.

  Trainingslocaties

  Den Haag; naast treinstation Holland Spoor en daardoor perfect te bereiken via spoor en auto. De lunch ontvangt u in The Penthouse, het hoogste restaurant van Nederland, of in een internationaal restaurant vlakbij.

  Amersfoort centrum; slechts 84 stappen verwijderd van Amersfoort Centraal Station. Hier staat een uitstekend lunchbuffet voor u klaar.

   

  Aanbevolen vervolgtrainingen

  De volgende modules zijn een perfect vervolg op deze masterclass want na elke interactieve workshop ligt er ook echt een strategie of plan klaar. Zie het als dat u al enige kennis en ervaring hebt in de onderwerpen maar met onze hulp net even die nodige stap kan maken op tactisch en strategisch niveau. Weinig theorie en vooral direct samen doen en creëren. Met handzame templates, en ingevuld, direct toepasbaar in uw praktijk.

  1. Workshop Doelgroep Analyse & Persona’s Opstellen

  Deze praktische workshop is voor iedereen die zelf wil werken aan hun employer branding of dit voor hun opdrachtgever willen doen. Door inzicht te verkrijgen in de doelgroepen en persona’s, legt u een belangrijke basis voor een Employer Branding strategie.

  2. Workshop Werkgeverpositionering (EVP ontwikkeling)

  Creër in 1 dag een authentieke én onderscheidende kernboodschap als werkgever (EVP). Een EVP aanpak die niet op de plank komt te liggen maar direct inzetbaar en vooral ook goed te delen is met de interne organisatie.

  3. Workshop Content- & Mediastrategie

  Vanuit de EVP en de doelgroepanalyse creëren we de optimale communicatiemix voor Employer Branding. Selecteer de best passende mediakanalen en middeleninzet.

  Vragen?

  Neem voor meer informatie of advies contact op met Jacco Valkenburg. Bel of WhatsApp naar 06-28257098 of e-mail naar jacco@recruiteruniversity.nl.

  Share |

  Onze trainingen