• English
 • Nederlands
 • Workshop Werkgeverpositionering (EVP ontwikkeling/herijking)

  Employer Value Proposition = Een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie verkrijgen en behouden als werkgever in de mindset van (potentiële) medewerkers en hun beïnvloeders met als doel het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers.

  Leer in een korte tijd tot een complete Employer Value Proposition (EVP) te komen. Een EVP model dat zich in de praktijk heeft bewezen en vooral ook duurzaam is. Niet te kort door de bocht. Niet incompleet. Een EVP aanpak die niet op de plank komt te liggen maar direct inzetbaar en vooral ook goed te delen is met de interne organisatie, om hen mee te nemen in de creatie en totale afstemming ervan.

  Ga tijdens deze workshop direct aan de slag met…

  • het bouwen van een werkgeversmerk; concrete stappen vanuit interne en externe analyse
  • de opbouw naar en het formuleren van een Employer Value Proposition (EVP pillars)
  • het creëren van een authentieke én onderscheidende kernboodschap naar de interne en externe arbeidsmarkt (summary proposition)
  • invulling geven aan de EVP-concurrentie analyse en als template frequent bijhouden voor uw eigen organisatie

  Deze workshop is een perfect vervolg op onze masterclasses want na afloop van deze interactieve workshop ligt er ook echt een strategie of plan klaar. Dankzij een kleine groep deelnemers zorgen wij voor zoveel mogelijk interactie en het aan bod laten komen van ieders eigen case/praktijk uitdaging.

  We leggen de lat wat hoger dan gemiddeld. Daarmee bedoelen we dat het tempo wat hoger ligt en we dieper ingaan op de inhoud dan andere trainingsaanbieders. Zie het als dat u al enige kennis en ervaring hebt in de onderwerpen maar met onze hulp net even die nodige stap kan maken op tactisch en strategisch niveau. Weinig theorie en vooral direct samen doen en creëren. Met handzame templates, en ingevuld, direct toepasbaar in uw praktijk.

   

  Inschrijving Workshop Werkgeverpositionering (EVP)

  Data: 27 januari 2020
  Locatie: Den Haag
  Tijden: 10:00 tot 16:00 uur
  Prijs: € 898,- excl. btw per deelnemer
  Tijdelijk: € 200,- vroegboekkorting of 2e persoon 30% korting
  Inclusief: Uitstekende lunch, overzichtelijke hand-outs, goede nazorg, het boek ‘Recruitment 3.0‘ plús een certificaat

  Deze training is onderdeel van de meerdaagse opleiding Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie en ook los te boeken.

  JA, ik meld me aan

   

  Doelgroep

  Deze workshop is in het bijzonder geschikt voor iedereen die zelf wil werken aan hun employer branding of dit voor hun opdrachtgever willen doen:

  • Adviseurs/medewerkers Employer branding/ arbeidsmarktcommunicatie
  • Recruitmentmanagers
  • Communicatie medewerkers/adviseurs die verantwoordelijk zijn voor AMC/EB
  • Recruitment marketeers

  Trainer

  Laura Baselaar is een Recruitment en Employer Branding specialist met 19 jaar ervaring als (project) manager, adviseur en gecertificeerd trainer. Zij staat bekend als een (creatieve) bouwer, een aanhoudende en baanbrekende innovator die Recruitment en Employer Branding ‘turnarounds’ heeft geleid in diverse organisaties zoals Ahold Delhaize, Alliander, VUmc, Vodafone en anderen.

  Trainingslocatie

  Naast treinstation Den Haag Holland Spoor ligt Seats2meet.com Haagse Toren. Perfect te bereiken via spoor en auto. De lunch ontvangt u in The Penthouse, het hoogste restaurant van Nederland, of in een internationaal restaurant vlakbij. Adres: Rijswijkseplein 786, 2516 LX Den Haag.

  Vragen?

  Neem voor meer informatie of advies contact op met Jacco Valkenburg. Bel of WhatsApp naar 06-28257098 of e-mail naar jacco@recruiteruniversity.nl.

  Share |

  Onze trainingen