• English
 • Nederlands
 • Masterclass ICT Recruitment

  Twee rivaliserende IT recruiters zijn samen in de jungle. Ze komen op hun pad een tijger tegen. Als de tijger hen ziet, verstijven beiden van schrik. Dan begint een van de IT recruiters hardloopschoenen aan te trekken, waarop de ander zegt: ”Je bent gek, hoe hard je ook loopt, je kunt deze tijger echt niet voorblijven!” De snelle IT recruiter antwoordt: “Ik hoef de tijger ook helemaal niet voor te blijven, ik hoef alleen maar sneller te zijn dan jij.”

  U wilt ze ‘hebben’, de technici en ICT’ers die het verschil maken. En u kunt ze krijgen… Volg onze Masterclass ICT Recruitment en pak de zaken fundamenteel anders aan dan de concurrentie: maak ‘slimmer’ gebruik van de middelen die u ter beschikking staan. Zo biedt LinkedIn u, onder andere, talloze onvermoede (nieuwe) mogelijkheden. Maar dan moet u die natuurlijk wel goed benutten. Tijdens de masterclass leert u hoe dit moet, bovendien krijgt u van ons tips en tricks waar u direct al wat aan hebt.

  Naar het ‘Expertniveau’ van ICT recruitment

  Het vinden en binnenhalen van de juiste ICT/Techniek kandidaten, zit ‘m natuurlijk vooral in het slim inspelen op het (communicatie)gedrag van uw doelgroep en het uitstippelen van een strategie om deze succesvol te benaderen. We bieden u de tools hiervoor, inclusief de specifieke kennis en vaardigheden om hiermee direct aan de slag te gaan.

  Deze intensieve, eendaagse masterclass wordt verzorgd door Jacco Valkenburg, de auteur van Recruitment 3.0. Hij werkt al meer dan 20 jaar in ICT-recruitment, loopt (volgens de kenners) steevast voorop in de ontwikkelingen en voorziet u van het volgende…

  • belangrijkste inzichten van de ICT arbeidsmarkt; feiten, cijfers, voorkeuren, drijfveren en IT opleidingen
  • slimme oplossingen om uw recruitment marketing naar een hoger niveau te tillen
  • direct toepasbare recruitment tooling
  • nuttige en originele tips om uw recruitmentsite te verbeteren
  • praktische handvatten om aansprekende, overtuigende vacatureteksten te schrijven
  • de do’s and don’ts voor de benadering van gewilde (veelgezochte) kandidaten in ICT
  • concrete voorbeelden die duidelijk maken hoe u contact kunt leggen mét passieve kandidaten
  • hoor over online netwerken – anders dan LinkedIn – waar developers te vinden zijn en hoe
  • diverse ideeën en suggesties om de ‘kandidaatervaring’ positief te beïnvloeden
  • beter selecteren van IT personeel (best practices)
  • boordevol leerzame tips om het resultaat van uw recruitment-inspanningen te verbeteren

  Tijdens de masterclass is er tevens tijd ingeruimd om specifieke, voor u belangrijke vragen te behandelen en te beantwoorden. Nota bene: de masterclass is ook geschikt voor de ervaren ICT recruiter: na de masterclass haalt u gegarandeerd meer resultaat uit uw wervingsactiviteiten.

   

  Individuele inschrijving Masterclass ICT Recruitment

  Datum: 7 mei 2020
  Locatie: Den Haag
  Duur: 1 dag, 10:00 tot 17:00 uur
  Prijs: € 898,- excl. btw per deelnemer
  Tijdelijk: € 200 vroegboekkorting of 2e persoon met 30% korting
  Inclusief: Uitstekende lunch, overzichtelijke hand-outs, goede nazorg zoals spreekuur plús een certificaat
  Extra: Ontvang gratis het boek ‘Recruitment 3.0‘ twv € 42,50

  JA, ik meld me aan

  Volgende datum

  Bent u niet beschikbaar op deze datum? Contact ons voor meer informatie over andere data.

  Trainer

  Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 boeken waaronder ‘Recruitment 3.0‘. Hij helpt organisaties – zoals Knab, TomTom, Blokker, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie.

  ✅ CRKBO geregistreerd. Lid NVP.

  Trainingslocatie

  Naast treinstation Den Haag Holland Spoor ligt Seats2meet.com Haagse Toren. Perfect te bereiken via spoor en auto. De lunch ontvangt u in The Penthouse, het hoogste restaurant van Nederland, of in een internationaal restaurant vlakbij. Adres: Rijswijkseplein 786, 2516 LX Den Haag.

  Vragen?

  Neem voor meer informatie of advies contact op met Jacco Valkenburg. Bel of WhatsApp naar 06-28257098 of e-mail naar jacco@recruiteruniversity.nl.

  Share |

  Onze trainingen