• English
 • Nederlands
 • Zeer Effectieve Vacatureteksten Schrijven

  De juiste kandidaten vinden én werven, gaat écht veel sneller en makkelijker wanneer u de Masterclass Vacatureteksten Schrijven heeft gevolgd. Deze succesvolle, praktijkgerichte masterclass voorziet u van de kennis, vaardigheden en ‘trucs’ om kandidaten op een geheel andere wijze, aanzienlijk efficiënter ‘aan boord te halen’: onder andere door beter gebruik te maken van de mogelijkheden die de sociale media u bieden. Én door de traditionele schrijfregels naast u neer te leggen…

  Bij het werven van kandidaten via het web, bereikt u namelijk weinig met een mooie inleiding, een aansprekend middenstuk en een verrassend plot. In de meeste gevallen eindigt u dan met niets, omdat de kandidaat al lang en breed verdwenen is. Online moet u het dus echt heel anders aanpakken, zowel voor wat betreft de opbouw als de vaak veel te complexe zinsbouw van een tekst: de bezoeker heeft haast en wil direct weten wat er voor hem of haar te halen valt. Tegelijkertijd zijn er ook andere do’s and don’ts, waar we u in de masterclass op attenderen. Zeker is, dat u na de masterclass weet hoe u de diverse sociale media, Google en jobboards naar uw (schrijvers)hand zet.

  Leerzaam en direct toepasbaar

  Na deze interactieve masterclass kunt u direct vele malen beter ‘selecterend werven’, bijvoorbeeld dankzij de volgende, direct toepasbare ‘ingrediënten’:

  • alles over wérkelijk selecterende en wervende vacatureteksten schrijven
  • een goed begin; de juiste vragen bij een vacature-intake
  • doelgroep analyse & desk research
  • de beste creatieve en krachtige schrijftips die iedereen meteen kan toepassen
  • heel veel do’s & don’ts, voorbeelden en best practices
  • vacature SEO optimalisatie voor het internet
  • wettelijke regels; wat mag wél en wat mag niet?
  • afwijzingsmails die desondanks zorgen voor positieve reacties
  • effectiviteit meten en testen

  De masterclass wordt verzorgd door Jacco Valkenburg, een van de toprecruiters in Nederland.

   

  Inschrijving training Vacatureteksten schrijven

  Datum: 29 oktober 2019
  Locatie: Den Haag naast HS
  Groepsgrootte: Maximaal 15 deelnemers
  Duur: 1 dagdeel, 13:00 tot 17:00 uur
  Prijs: € 598,- excl. btw per deelnemer
  Tijdelijk: 2e persoon 30% korting
  Inclusief: Een overzichtelijke hand-out, goede nazorg (zoals spreekuur) plús een certificaat

  JA, ik meld me aan

  Volgende datum

  Bent u niet beschikbaar op bovenstaande datum? Contact ons voor meer informatie over andere data.

  *Deze training is als module ook onderdeel van de Masterclass Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie die vaker wordt gegeven. Een goede alternatieve optie dus.

  Trainer

  Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 boeken waaronder ‘Recruitment 3.0‘. Hij helpt organisaties – zoals Maersk, Knab, TomTom, Blokker, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie.

  ✅ Docent sinds 2007. Lid NVP. CRKBO geregistreerd.

  Trainingslocatie

  Naast treinstation Den Haag Holland Spoor ligt Seats2meet.com Haagse Toren. Perfect te bereiken via spoor en auto. De lunch ontvangt u in The Penthouse, het hoogste restaurant van Nederland met geweldig uitzicht. Adres: Rijswijkseplein 786, 2516 LX Den Haag.

  Doelgroep

  Deze training is bedoeld voor zowel beginnende als ervaren recruiters of HRM professionals, en iedereen die personeel werft of bezig is met arbeidsmarktcommunicatie, en graag succesvoller willen worden.

  Incompany training Vacatureteksten schrijven?

  Wilt u deze Masterclass liever incompany volgen met de betrokkenen in uw organisatie? In een aantal gevallen biedt dit zeker voordelen ten opzichte van onze ‘open inschrijving’ masterclass. Zo kunnen we ons – onder andere – volledig richten op de specifieke problemen van uw organisatie, haar ‘aandachtsgebied’, het team en dergelijke. Ook kan het vanuit kostenoogpunt aantrekkelijk zijn om alle betrokken medewerkers in één keer gezamenlijk bij te scholen.

  Vragen?

  Neem voor meer informatie contact op met Jacco Valkenburg, telefoon +31 6 2825 7098 of e-mail jacco@recruiteruniversity.nl

  Share |

  Onze trainingen