• English
 • Nederlands
 • Zeer Effectieve Vacatureteksten Schrijven

  De juiste kandidaten vinden én werven, gaat écht veel sneller en makkelijker wanneer u de Masterclass Vacatureteksten Schrijven heeft gevolgd. Deze succesvolle, praktijkgerichte masterclass voorziet u van de kennis, vaardigheden en ‘trucs’ om kandidaten op een geheel andere wijze, aanzienlijk efficiënter ‘aan boord te halen’. Én door de traditionele schrijfregels naast u neer te leggen…

  Bij het werven van kandidaten via het web, bereikt u namelijk weinig met een mooie inleiding, een aansprekend middenstuk en een verrassend plot. In de meeste gevallen eindigt u dan met niets, omdat de kandidaat al lang en breed verdwenen is. Online moet u het dus echt heel anders aanpakken, zowel voor wat betreft de opbouw als de vaak veel te complexe zinsbouw van een tekst: de bezoeker heeft haast en wil direct weten wat er voor hem of haar te halen valt. Tegelijkertijd zijn er ook andere do’s and don’ts, waar we op attenderen. Zeker is, dat u na de masterclass weet hoe u vacaturebanken, de diverse sociale media en Google naar uw (schrijvers)hand zet.

  Leerzaam en direct toepasbaar

  Na deze interactieve masterclass kunt u direct vele malen beter ‘selecterend werven’, bijvoorbeeld dankzij de volgende, direct toepasbare ‘ingrediënten’:

  • alles over wérkelijk selecterende en wervende vacatureteksten schrijven
  • een goed begin; de juiste vragen bij een vacature-intake (inclusief handige template)
  • doelgroep analyse & desk research
  • de optimale opbouw van een vacaturetekst
  • de beste creatieve en krachtige schrijftips die iedereen meteen kan toepassen
  • heel veel do’s & don’ts, voorbeelden en best practices
  • vacature SEO optimalisatie voor het internet
  • wettelijke regels; wat mag wél en wat mag niet?
  • afwijzingsmails die desondanks zorgen voor positieve reacties
  • effectiviteit meten en testen

  De training geeft bovendien tips om beter vacatureteksten te schrijven op basis van persoonlijke feedback zodat je naar huis gaat met een zelf herschreven vacaturetekst. Ook na afloop van deze masterclass – die wordt verzorgd door Jacco Valkenburg, een van de toprecruiters in Nederland – kan je feedback vragen op een vacaturetekst!

   

  Inschrijving training Vacatureteksten schrijven

  Datum: 29 oktober / 28 november 2019 / 23 januari 2020
  Locatie: Den Haag naast HS
  Groepsgrootte: Maximaal 15 deelnemers
  Duur: 1 dagdeel, 13:00 tot 17:00 uur
  Prijs: € 598,- excl. btw per deelnemer
  Tijdelijk: € 100 vroegboekkorting (alleen 28/11 en 23/1 geldig) of 2e persoon 30% korting
  Inclusief: Een overzichtelijke hand-out, goede nazorg (zoals spreekuur) plús een certificaat

  JA, ik meld me aan

  Volgende datum

  Bent u niet beschikbaar op bovenstaande datum? Contact ons voor meer informatie over andere data.

  *Deze training is als module ook onderdeel van de Masterclass Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie die vaker wordt gegeven. Een goede alternatieve optie dus.

  Trainer

  Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 boeken waaronder ‘Recruitment 3.0‘. Hij helpt organisaties – zoals Maersk, Knab, TomTom, Blokker, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie.

  ✅ Docent sinds 2007. Lid NVP. CRKBO geregistreerd.

  Trainingslocatie

  Naast treinstation Den Haag Holland Spoor ligt Seats2meet.com Haagse Toren. Perfect te bereiken via spoor en auto. De lunch ontvangt u in The Penthouse, het hoogste restaurant van Nederland, of in een internationaal restaurant vlakbij. Adres: Rijswijkseplein 786, 2516 LX Den Haag.

  Doelgroep

  Deze training is bedoeld voor zowel beginnende als ervaren recruiters of HRM professionals, en iedereen die personeel werft of bezig is met arbeidsmarktcommunicatie, en graag succesvoller willen worden.

  Vragen?

  Neem voor meer informatie of advies contact op met Jacco Valkenburg. Bel of WhatsApp naar 06-28257098 of e-mail naar jacco@recruiteruniversity.nl.

  Share |

  Onze trainingen