• English
 • Nederlands
 • Vernieuwende recruitmenttrainingen

  De trainers van Recruiter University zijn tevens ervaren arbeidsmarktcommunicatie-specialist of recruiter. Onze opleidingen en trainingen richten zich dan ook vooral op de dagelijkse praktijk: een praktijk die steeds meer specifieke kennis, technische know-how en praktische vaardigheden vraagt van recruiters en HRM-afdelingen.

  Mede daarom bieden we u een breed en divers aanbod van workshops en trainingen die stuk voor stuk de laatste ontwikkelingen als uitgangspunt hebben. Alleen zo blijft u tenslotte uw concurrentie de baas…

  Onze individuele inschrijving en incompany trainingen

  Opleiding Recruitment (2-5 dagen)

  Leer om naar het ‘Expertniveau’ van recruitment te gaan; de fase waarin u in staat bent om beter en sneller arbeidspotentieel aan te trekken én te behouden, vaak tegen lagere kosten. Deze intensieve recruiter opleiding is vooral gericht op de dagelijkse praktijk om daar optimaal gebruik van te maken.

  Expertclass LinkedIn Recruiter Professional (incompany)

  Kostbare licenties als LinkedIn Recruiter Professional (of de Lite versie) bieden uw organisatie ongekende mogelijkheden. Maar dan moeten uw recruiters die mogelijkheden wel kennen. En benutten! Wij zorgen ervoor dat ze alle kennis en tools hebben om LinkedIn succesvol in te kunnen zetten.

  Presentatie Recruitment 3.0: Trends & Ontwikkelingen (incompany)

  Kandidaten succesvoller werven en sneller selecteren dan de concurrentie kan écht! Maar dan moet u er wel voor zorgen dat uw organisatie meegaat met de laatste recruitment trends en die slim benutten. Tijdens deze presentatie krijgt u hiervoor veel ideeën, tools, inspiratie en tips.